29 januari 2018

Conferentie Acuut Beter

Uitnodiging

De acute zorg in Nederland is goed geregeld, maar de druk wordt steeds hoger. In een vergrijzende samenleving is de kans dat deze drukte afneemt klein. Daarom is het zaak met elkaar te bespreken hoe we de patiënt het beste kunnen blijven bedienen en tegelijk de werkdruk in de acute zorg kunnen beheersen. De situatie verschilt per regio. In de ene regio zit het knelpunt bij de instroom van patiënten en in de andere regio juist bij de uitstroom uit de acute zorg. 

Hoe zit dat in uw regio? In veel regio’s zijn al initiatieven om de drukte in de acute zorg aan te pakken. Op 29 januari kunt u met deze initiatieven kennis maken. Dit is ook hét moment om van collega’s te horen wat en hoe zij het in hun regio hebben aangepakt. En tegen welke hobbels zij aanliepen. Ook kunt u collega’s uit de acute zorgketen ontmoeten, uit andere regio’s en uit uw eigen regio: zorgprofessionals, zorgbestuurders, vertegenwoordigers van patiënten, zorgverzekeraars en gemeenten. U kunt elkaar inspireren en van elkaar leren. Want duidelijk is, dat samenwerking in de acute keten cruciaal is. 

Wanneer: Maandag 29 januari, met inloop vanaf 10:00 uur.
Het programma eindigt om 16:30 uur waarna er nog gelegenheid is om na te praten. 

Waar: De Rijtuigenloods te Amersfoort.
De locatie is op loopafstand van het centraal station van Amersfoort. Ook heeft de locatie kosteloos voldoende parkeerplaatsen ter beschikking. 

Accreditatie: Voor de verschillende beroepsverenigingen is een aanvraag voor accreditatie van deze bijeenkomst ingediend. Bekijk de website voor de actuele status van de aanvraag.  

Aanmelden U kunt zich direct aanmelden via deze link.
De conferentie wordt u kosteloos aangeboden door het ministerie van VWS.

Let op: meldt u op tijd aan, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

In de onderstaande documenten vindt u de officiële uitnodiging, het programma van de dag en het overzicht van de workshops en op de website vindt u altijd de laatste informatie.

Wij verwelkomen u graag 29 januari, want de drukte in de acute zorg gaan we samen te lijf! 

W: www.aanmelder.nl/acuutbeter
E: acuutbeter@minvws.nl