Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Nieuws

MUMC+ bovenregionaal Traumacentrum DGU

In het voorjaar van 2017 is het MUMC+ opnieuw geauditeerd door de Deutschen Gesellschaft fur Unfallchirurgie (DGU). De aanwijzing die het MUMC+ had als bovenregionaal Traumacentrum om zwaargewonde patiënten op te nemen en te behandelen, is gecontinueerd.

In het voorjaar van 2017 is het MUMC+ opnieuw geauditeerd door de Deutschen Gesellschaft fur Unfallchirurgie (DGU). De aanwijzing die het MUMC+ had als bovenregionaal Traumacentrum om zwaargewonde patiënten op te nemen en te behandelen,  is gecontinueerd.

Het auditrapport laat zien dat men zeer tevreden was over de opvang en behandeling van zwaargewonde patiënten in het MUMC+. Niet alleen werd de logistiek beoordeeld, ook werd daadwerkelijk in de dossiers van patiënten de kwaliteit van de trauma opvang en registratie beoordeeld. Door de verbouwing van de SEH zal in de toekomst nog betere zorg aan de zwaargewonde patiënt geleverd kunnen worden. Er werd nog een aantal aanbevelingen gedaan om het proces van de opvang van multitraumapatiënten te optimaliseren. De aanwijzing is geldig tot 2020.

.

Sluit de enquête