Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

OTO Limburg

Jaarlijkse Netwerkdag OTO Limburg 14 januari 2020

Een zelfbewuste Witte Keten!
In een ramp sta je niet alleen, dus ook in de voorbereiding niet!


De Jaarlijkse Netwerkdag OTO Limburg. staat dit keer in het teken van: “Command en Commandership”. 

oto netwerkdag

Maar we gaan deze dag eerst starten met een terugblik op de grote ketenoefening BioWare. Frank Rosier en Jelle Meijer gaan ons meenemen in een terugblik op de ketenoefening. Hoe is het gegaan en wat heeft het ons opgeleverd?
Een andere prestatie die Ruth Jongen en Fred Körver graag met jullie delen is het KANO. Het Kennis en Adviescenter NAZL/OTO. Ooit bij jullie begonnen met creativiteitssessies en nu een mooi digitaal programma dat voor een degelijke borging van het OTO-programma zorgt. 

Het eigenlijke thema van deze dag, command en commandership, en de kick off van het project, wordt ingeluid door projectleider Pieter Janssen. Naderhand zal zijn verhaal worden ondersteund door uitkomsten vanuit  onderzoek naar leiderschap door Prof. Mien Segers en Michael Hoven. 

En niets stimuleert ons meer dan de mensen die echt in de crisis hebben gestaan en hebben moeten acteren. “En toen stond ik daar!”. Marcel Sillen, Swen Keijdener en Paul Hustinx nemen ons mee in hun ervaringen. Math Smeets doet uniek onderzoek naar stress.  Wat is stress en wat doet het met ons? En hoe gevaarlijk kan dat zijn? Een bijzonder onderzoek waar hij jullie graag over vertelt. 
Na de pauze gaan we even actief aan de slag in workshops georganiseerd door Cynthia op den Brouw en Pieter Janssen. En traditiegetrouw zal Gert-Jan Ludden ons weer door deze dag heen leiden. 

Bekijk het programma hieronder.

 

Wij hopen ook dit keer weer velen van jullie te mogen ontvangen in de Oolderhof te Herten. Dat het net als al die keren hiervoor weer een mooie en leerzame ontmoetingsdag  mag worden, graag tot 14 januari!

Met vriendelijke groeten, 

Namens de Projectgroep OTO Limburg

Yvonne Voorhorst, OTO-coördinator GHOR Zuid-Limburg  
Ben Rayer, OTO-coördinator GHOR Limburg-Noord
Clarien Schoeren, Programmacoörd. Crisisbeheersing en OTO         
Ruth Jongen, Coördinator KANO en OTO

Sluit de enquête