Om deze website te kunnen gebruiken dient u Javascript in te schakelen.

Route

Het Netwerk Acute Zorg Limburg heeft haar kantoor in het Maastricht UMC+ in Randwijck - wijk 29 - en is goed bereikbaar met openbaar en eigen vervoer. Volg de borden `Maastricht UMC+`.

Met de auto
Als u met de auto vanuit de richting Eindhoven komt, neemt u op de A2 afslag 55 'Maastricht UMC+'. Komende vanaf Luik neemt u op de A2 richting Eindhoven eveneens afslag 55 'Maastricht UMC+'.

In de komende jaren wordt er in Maastricht op grootschalige wijze gewerkt aan de ondertunneling van de A2. Dat heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van het ziekenhuis. Kijk voor een overzicht van de wegwerkzaamheden in Maastricht en de provincie op www.maastrichtbereikbaar.nl

Met de trein
U neemt de trein naar station Maastricht Randwijck. Op het perron gaat u met de trap omhoog naar de uitgang. Uit het station komend, gaat u naar rechts. Na ongeveer vijf minuten lopen kunt u links via de glazen loopbrug (ingang Noord) naar het ziekenhuis. Er is bewegwijzering aanwezig. Voor informatie over de dienstregeling van de treinen zie www.ns.nl of www.veolia-transport.nl.

Met de fiets
Onder het parkeerdek van het ziekenhuis bevindt zich een bewaakte fietsenstalling waar u tegen betaling van € 0,50 per dag uw fiets kunt stallen.

Met de bus of taxi
Voor informatie over de dienstregeling van de stads- en streekbussen zie www.veolia-transport.nl.

Plan uw reis met het openbaar vervoer via 9292OV. In het Maastricht UMC+ vindt u een OV-chipkaart oplaad- en ophaalpunt. Hier kunt u het saldo van uw OV-schipkaart opladen en bestellingen ophalen. Het oplaad- en ophaalpunt vindt u in de gang van de Serrehal naar het poliplein (naast de pinautomaat). 

 

 
Sluit de enquête